Methodiek en techniek

Keep it simple....

Methodiek en techniek standaarden kunnen een waardevolle bijdrage leveren mits ze gedoseerd en gericht worden ingezet. Wanneer dit niet het geval is kan een methodiek snel complicerend en zelfs vertragend werken.


"PRORES keeps it simple"


PRORES heeft ruime ervaring met zowel traditionele als moderne standaarden in methodiek en techniek. Veel van de standaarden hebben hun oorsprong ver in het verleden liggen en worden vaak overanderd ingezet en toegepast als basis voor de manier van werken. Er zijn net zoveel standaarden, overtuigingen, zienswijzen en inzichten als dat er bondscoaches zijn voor het Nederlandse voetbal elftal.

PRORES gaat pragmatisch met al deze 'standaardisatie' om en hanteert ze als uitgangspunt om te gebruiken in de organisatie van de opdrachtgever en wijzigt de standaarden zodat ze voldoen aan de behoefte en werkbaar zijn in de context. Wat zinvol is in de ene omgeving werkt misschien remmend in de ander. 'Keep it simple' bij het kiezen en gebruiken van de ondersteunende standaarden. Hierdoor wordt 'ballast' vermeden en blijft inzet praktisch en werkbaar.


Project Management

Prince2

IPMA

PMP

KANBAN

SCRUM


Enterprise Architectuur en Consultancy

TOGAF

Archimate

Business

Information systems

Technology


Enterprise Security Architecture

ISSA

COBIT

SABSA

OffSec


Manier van werken

Traditioneel

Agile

Lean (6σ)


Alle medewerkers die vanuit PRORES ingezet worden op activiteiten zijn gecertificeerd in hun specialisme en hebben meerdere jaren ervaring bij zowel kleine, middelgrote en grote ondernemingen op nationaal en internationaal niveau.