Kennismaking en orientatie


Wat betekent een kennismaking en orientatie?

Kennismaken

Project management is voor een belangrijk deel mensenwerk. Een kennismaking met PRORES biedt u de mogelijkheid ons bedrijf te leren kennen en vooral de mensen achter het bedrijf. De mensen die PRORES vormen en PRORES zijn.

Vanuit PRORES willen we de organisatie van onze opdrachtgevers ook graag leren kennen. Welke bedrijfscultuur heerst er? Wat motiveert de medewerkers? Hoe wordt er binnen de organisatie gewerkt met innovaties en wijzigingen? Hoe kunnen we bijdragen aan uw plannen, uw visie en roadmap? Kortom, hoe kan de inzet van PRaaS (ProRes as a Service) het beste een bijdrage leveren aan de uitdagingen die er liggen?

Vragen waar we graag een antwoord op willen geven.

Orienteren

Gedurende de kennismaking zullen we verder toelichten wie we zijn en kunnen we een eerste orientatie doen op het project portfolio. We gaan kijken hoe efficient de organisatie is in het uitvoeren van projecten en hoe effectief de organisatie is in het realiseren van de project resultaten. Worden de project producten gerealiseerd zoals ze zijn opgesteld? Worden de 'project benefits' gerealiseerd? Wordt er geleerd van eerdere projecten?

Er zijn veel invloeden die mee- of tegenwerken in het project management proces met verschillende project resultaten. PRORES kan u helpen hier inzicht in te krijgen en stappen te zetten om het project proces te optimaliseren.

Voor een vrijblijvende kennismaking en orientatie kunt u contact met ons opnemen voor een afspraak. Wij komen graag bij u langs.