Project Programma en Portfolio Management

Project Programma en Portfolio Management diensten

"PRORES heef ervaring met transities, migraties en transformaties van (ICT onderdelen) van organisaties. In- en outsourcing van diensten, afdelingen maar ook complete organisatie veranderingen kunnen wij voor u begeleiden en managen. Wij ontzorgen onze opdrachtgevers door kritisch en efficient de belangen van onze opdrachtgever te behartigen vanuit Enterprise Architectuur en visie richting dienstverleners en overige partijen. Wij zijn uw ervaren project organisatie met de juiste kennis en ervaring om uw belangen in programma's op het juiste niveau te behartigen. "

Door onze in-house ontwikkelde en in de praktijk beproefde aanpak van transities en migraties, kunnen we onze expertise in dienst van uw organisatie stellen. Hiermee haalt u direct decennia ervaring van project managers, architecten, consultants en engineers uw organisatie binnen.

Iedere organisatie gebruikt hulpmiddelen om projecten te managen en sturen. Vaak gebeurt dit met middelen die direct voorhanden zijn zoals spreadsheets, email, gedeelde bestandslocaties en plannings tooling en worden de project documenten verspreid bewaard en beheerd.

Deze praktische invulling kan er toe leiden dat project medewerkers, leveranciers en de interne organisatie met verschillende versies van gegevens en documenten ("de waarheid") werken. Dit kan weer resulteren in ongewenste situaties en herstel werkzaamheden welke weer grond zijn voor irritatie, demotivatie en natuurlijk extra kosten. Dit is natuurlijk niet wenselijk.

PRORES maakt gebruik van professionele project portfolio management (PPM) hulpmiddelen om gedurende een project of programma op een efficiƫnte manier projecten te kunnen managen en samen te werken.

Alle benodigde project processen zijn aanwezig in onze hulpmiddelen en resulteren in een lean invulling van de manier van werken. Indien relevant stelt PRORES deze hulpmiddelen tegen een geringe vergoeding vanuit een eigen Cloud omgeving als SaaS per project beschikbaar.


Voor meer informatie over het gebruik en inzet van onze project portfolio management methode en hulpmiddelen kunt u contact met ons opnemen via telefoon en email.

We gaan graag met u in gesprek.